بررسي اکسپريا ايکس زد سوني جديد نقد

ساخت وبلاگ

بررسي اکسپريا ايکس زد سوني جديد نقد



اکسپريا ايکس زد پرچمدار ترکيبي سري Z سابق و X امروز، هوشمندتر از هميشه شده و دوربين آن به فناوري‌هاي خاصي مجهز شده است.





سوني از سال قبل با عرضه‌ي سري اکسپريا ايکس (Xperia XZ) اعلام کرد که تمرکز اين شرکت روي اين سري خواهد بود و نه تنها ديگر گوشي در سري Z عرضه نخواهد شد بلکه تمامي پرچمداران تا گوشي‌هاي پايين‌رده و ميان‌رده در اين سري جاي خواهند داشت. اولين پرچمدار اين سري يعني اکسپريا ايکس پرفورمنس آن‌طور که بايد در بازار رقابتي گوشي‌هاي هوشمند مورد استقبال قرار نگرفت، اما به نوعي اين گوشي بنيان خوبي براي ايجاد تغييرات مثبت در گوشي‌هاي شرکت ژاپني بود. 


Xperia XZ / اکسپريا ايکس زد


چندي پيش سوني در نمايشگاه ايفاي امسال نسل جديد پرچمدار خود را با نام اکسپريا ايکس زد روانه‌ي بازار کرد. اين گوشي شايد در ظاهر تفاوت بسياري نسبت به گذشته کرده باشد اما همچنان با در دست گرفتن آن تشخيص مي‌دهيد که با گوشي از سوني روبرو هستيد. اين تغييرات در طراحي در چه مسيري بوده‌اند؟ آيا اکسپريا ايکس زد همان پرچمداري است که طرفداران سوني انتظارش را مي‌کشيدند؟ در ادامه با بررسي جديدترين پرچمدار اندرويد با زوميت همراه باشيد.


براي بررسي اين محصول از ديد عملکرد در بازي‌هاي و ويژگي‌هاي مخصوص به سرگرمي، به مقاله بررسي اکسپريا ايکس زد سوني در زومجي مراجعه کنيد.


بررسي ويديويي



 


 


دانلود ويديو 360P | دانلود ويديو 720P  | دانلود از شاتل


طراحي


سوني در اکسپريا ايکس زد دست به تغييرات زياد در طراحي زده است. البته تغييرات زياد به معناي از بين رفتن زبان طراحي سوني که با نام OmniBalance شناخته مي‌شود، نيستند و با ديدن گوشي متوجه مي‌شويد که محصولي ساخت سوني مواجه هستيد. سوني از لبه‌هاي خميده و منحني شکل بهره برده که به شکل يکپارچه‌اي از پشت تا جلوي گوشي کشيده شده و جلوه‌ي زيبايي به گوشي داده است. هرچند اين فريم پلاستيکي است اما قاب پشتي گوشي از جنس آلياژ خاصي از آلومينيوم ساخته شده که ظاهري بسيار زيبايي به گوشي داده است. با اين حال لک‌پذيري بدنه زياد است و به دليل پوشش رنگي که روي بدنه اضافه شده، حس تمام عيار يک گوشي فلزي را به کاربر القاء نمي‌کند. با اين همه، تغييرات اساسي در طراحي نسبت به گذشته باعث شده تا گوشي زيبا و ساده و البته متفاوت به نظر برسد.



Xperia XZ / اکسپريا ايکس زد



فريم دور گوشي از جنس پلاستيک ساخته شده و دکمه‌ها نيز پلاستيکي هستند. ترجيح مي‌داديم اين دکمه‌ها فلزي باشند تا حس بهتري بدهند. علاوه بر اين موضوع دکمه‌هاي تنظيم حجم صدا نيز در سمت راست گوشي و زير دکمه‌ي پاور قرار دارند که محل به نظر نمي‌رسد و باعث مي‌شود به صورت ناخواسته دست با آن‌ها تماس پيدا کند.


سوني در حرکتي جديد، که البته از سري زد 5 نيز شاهد آن بوديم، دکمه‌ي پاور در لبه‌ي کناري گوشي را با حسگر اثر انگشت يکپارچه کرده است تا به هنگام فشار دادن آن با انگشت شست، قفل گوشي به سرعت باز شود. دقت و سرعت عملکرد اين حسگر عالي است و در اکثر مواقع با فشردن دکمه‌ي پاور حسگر نيز عمل کرده و قفل گوشي باز مي‌شود. تنظيم اوليه حسگر نير بسيار سريع است و با 7 يا 8 بار قرار دادن انگشت روي آن مي‌توانيد آن را آماده به کار کنيد. از طرفي يکپارچه کردن حسگر اثر انگشت با دکمه‌ي پاور ايده‌ي بسيار کاربردي و مناسبي است و محل آن بهتر از قرار گيري در لبه پايين يا پشت دستگاه و هميشه در دسترس است.


Xperia XZ / اکسپريا ايکس زد


خوشبختانه سوني شجاعت به خرج نداده! و همچنان شاهد حضور جک 3.5 ميلي‌متري صدا در بخش بالاي گوشي هستيم. در بخش پايين گوشي نيز بار ديگر شاهد طراحي ساده و زيبا هستيم و براي اولين بار در گوشي‌هاي سوني درگاه يو‌اس‌بي نوع سي بکار گرفته شده است. خشاب ميکرو اس دي و نانو سيم نيز همچون گذشته در اين گوشي در لبه‌ي چپ جاي گرفته است.


در بخش جلوي گوشي شاهد حضور صفحه نمايش جذاب 5.2 اينچي اکسپريا ايکس زد هستيم که اسپيکرهاي دوگانه نيز در حاشيه‌هاي بالا و پايين گوشي قرار گرفته‌اند که البته اين حاشيه‌ها از مقدار مطلوب اندکي بيشتر هستند. لازم است بدانيد که محل اتصال اين بخش پلاستيکي با بخش پايين گوشي، فاصله‌ي اندکي دارد که به مرور زمان گرد و خاک در اين بخش به جمع مي‌شود و به زيبايي گوشي لطمه مي‌زند.



Xperia XZ / اکسپريا ايکس زد



در حالت کلي طراحي اکسپريا ايکس زد خاص، ساده و زيبا است و مهم‌تر از همه اين است که بالاخره از طراحي نسبتا تکراري نسل‌هاي قبل فاصله گرفته و نشانگر شروع روندي جديد در توليد گوشي‌هاي هوشمند توسط سوني است و البته ضد آب بودن و گواهي IP68 نيز يکي از نقاط قوت اين گوشي به شمار مي‌رود. اين طراحي هر چند بي‌نقص نيست، اما بسيار زيبا و متفاوت است. پس بطور خلاصه در نظر داشته باشيد که با دست گرفتن اکسپريا ايکس زد، سه ماده را لمس خواهيد کرد: پوشش شيشه‌اي در قسمت جلو (که مشخص نيست کدام نسخه از گوريلا گلس است)، لبه‌هاي پلاستيکي و پوشش فلزي در پشت دستگاه.


اسپيکر


شايد يکي از بهترين ويژگي اکسپريا ايکس زد را بتوان اسپيکرهاي آن دانست. اين اسپيکرها در بهترين جاي ممکن يعني در جلوي گوشي قرار دارند. اسپيکرهاي دوگانه مورد استفاده در اين گوشي با اين که کيفيت عادي دارند، اما محل قرارگيري آن‌ها باعث شده تا تجربه‌ي خوبي را به کاربر بدهند. بسياري از گوشي‌هاي هوشمند کنوني در بخش فريم زيري گوشي خود به يک اسپيکر تک‌گانه دارند، اما تصميم سوني براي قرار دادن دو اسپيکر در جلوي گوشي، يک تصميم عالي است.


Xperia XZ / اکسپريا ايکس زد


با اين حال کيفيت و حجم صداي اين اسپيکرها اندکي ضعيف‌تر از اچ‌تي‌سي 10 يا نکسوس 6 پي است، اما کاربر را راضي نگه خواهد داشت. البته متاسفانه کيفيت هدفون‌هاي موجود در جعبه‌ي گوشي چندان خوب نيست و قطعا بايد به فکر خريد هدفون بهتر و جديدي براي بهبود تجربه‌ي صوتي باشيد. 


صفحه نمايش


اکسپريا ايکس زد به يک نمايشگر 5.2 اينچي از نوع IPS LCD و با رزولوشن 1080p يا 1920 در 1080 پيکسل مجهز شده است. اين تراکم پيکسلي براي نمايشگر 5.2 اينچي کافي به نظر مي‌رسد. در اين نمايشگر نوشته‌ها کاملا خوانا و تصاوير واضح ديده مي‌شوند.


اين نمايشگر از فناوري‌هاي اختصاصي سوني شامل، براويا، Triluminosو X-Reality پشتيباني مي‌کند تا تصاوير عمق رنگ مشکي بالاتر و کنتراست بهتري داشته باشند. پنل مورد استفاده در اين گوشي از فناوري کوانتوم دات نيز بهره مي‌برد تا رنگ‌ها در آن زنده و البته کمي اشباع شده و نزديک به AMOLED ها به نظر برسند. با اين وجود سوني تلاش کرده است تا رنگ‌ها همچنان دقيق و طبيعي به نظر برسند و در اين راه نيز موفق بوده است. اکسپريا ايکس زد شايد از نظر تراکم پيکسلي به خوبي گوشي‌هاي مجهز به نمايشگر QHD نباشد اما تصاوير را با کيفيت مطلوبي نمايش داده و در عين حال استفاده از پيکسل‌هاي کمتر هميشه به معني مصرف انرژي کمتر و طول عمر باتري بالاتر است. اکسپريا ايکس زد در مقايسه با اکسپريا ايکس کنتراست بالاتري داشته و سفيد و مشکي را نيز بهتر نمايش مي‌دهد.



Xperia XZ / اکسپريا ايکس زد



به کارگيري تکنولوژي نمايش رنگ هاي واقعي Triluminos که در تلويزيون‌هاي سري براويا سوني نيز مورد استفاده قرار مي‌گيرد، سبب مي‌شود تا طيف گسترده‌تري از رنگ‌ها در اکسپريا ايکس زد به نمايش در آيد و نتيجه‌ي آن تصاوير زنده و درخشان است.


سوني همچنين از موتور اختصاصي پردازشِ تصويرِ خود با نام X-Reality در اکسپريا ايکس زد استفاده کرده است. اين موتور پردازش تصوير، براي آناليز و بهبود تصاوير به کار مي‌رود که وظيفه‌ي بهينه‌سازي و همسان‌سازي کنتراست و شفافيت را در کنار کاهش ميزان نويز برعهده دارد. همچنين اين تکنولوژي قابليتي به نام سوپر رزولوشن را در اختيار دارد که مي‌تواند هر پيکسل تصوير را در هر اندازهاي بهينه‌سازي کند و جزئيات تصاوير را بيش از پيش به نمايش بگذارد. کاربر مي‌تواند به ميل خود فناوري X-Reality را فعال يا غير فعال کند. 


همچنين روشنايي حداکثري اين صفحه نمايش نيز بسيار بالا است و به راحتي مي‌توانيد حتي در زير نور خورشيد نيز با اين گوشي کار کنيد. به طور کلي صفحه نمايش اکسپريا ايکس زد يکي از نقاط قوت آن است و با وجود رزولوشن پايين‌تر نسبت به رقباي اندرويدي، کيفيتي فوق‌العاده‌اي را در اختيار کاربران قرار مي‌دهد.


نرم‌افزار 


رابط کاربري سوني در طي سال‌هاي گذشته تغييرات زيادي به خود ديده و حالا با رابط کاربري اندرويد خام، تفاوت‌هاي بسيار کمي دارد. منوي تنظيمات، نوار اعلانات و بسياري از بخش‌هاي ديگر رابط کاربري مانند اندرويد خام هستند که باعث شده رابط کاربري سوني جذاب‌تر از قبل شود. طراحي آيکون‌ها نيز از لبه‌هاي تيز گذشته فاصله گرفته و شکل دايره‌اي دارد که اين طراحي با رابط کاربري سوني هماهنگي بيشتري يافته است.


Xperia XZ / اکسپريا ايکس زد


هوم اسکرين گوشي نسبت به گذشته تغيير زيادي نکرده و مانند گذشته شاهد ويژگي مشابه جستجوي اسپاتلايت هستيم. کافي است صفحه نمايش را به سمت پايين لمس کنيد تا نوار جستجو در کنار اپليکيشن‌هاي پراستفاده پيش‌روي شما قرار بگيرند. همچنين ليستي از اپليکيشن‌هاي پيشنهادي نيز در اين بخش وجود دارد تا در صورت نياز به صورت مستقيم آن‌ها را از  پلي‌استور نصب کنيد.


اسکرين شات اکسپريا ايکس زد


با اين که رابط کاربري سوني تفاوت زيادي با اندرويد خام ندارد، اما ويژگي‌هاي جذابي به آن اضافه شده تا از امکانات اندرويد بيشترين استفاده صورت گرفته باشد. گزينه‌هاي مثل دوبار لمس صفحه نمايش براي روشن کردن صفحه نمايش گوشي، حالت استفاده با دستکش و برخي موارد ديگر نيز حاضر هستند تا بتوانيد هر چه بيشتر از ويژگي‌ها گوشي خود بهره ببريد.


تغيير ديگر در بخش اپليکيشن‌هاي در حال اجرا است. با فشار دادن دکمه‌ي مربعي Recent Apps ديگر شاهد حضور ميان‌بر اپليکيشن‌ها با نام Smart apps نيستيم و البته اپليکيشن‌هاي شناور نيز از اين بخش حذف شده‌اند.


همچنين ويژگي با نام Smart Cleaner، رفتار اپليکيشن‌ها را زير نظر گرفته و اگر از اپليکيشني به مدت طولاني استفاده نکنيد، اقدام به پاک کردن کش آن‌ها مي‌کند. با اين حال مي‌توانيد حالت خودکار اين ويژگي را غيرفعال کنيد و هر از چند گاهي به صورت دستي اقدام به پاک کردن کش اپليکيشن‌هاي کم استفاده‌ي خود بکنيد.


اسکرين شات اکسپريا ايکس زد


بخش کاربردي ديگر اين گوشي امکان بک‌آپ گيري از داده‌ها، اپليکيشن‌ها، پيامک‌ها و ساير اطلاعات است. با استفاده از اين بخش مي‌توانيد اين داده‌ها را روي حساب کاربري سوني خود ذخيره کنيد يا حتي بر روي حافظه ميکرو اس‌دي يا حافظه‌ي اکسترنال، بک‌آپ مورد نظر را ذخيره کرده و در صورت نياز از آن بهره ببريد. حتي مي‌توانيد زمان‌هايي که مي‌خواهيد بک‌آپ‌ها تهيه شوند را نيز تعيين کنيد. براي مثال تعيين کنيد که در صورت اتصال به شبکه‌ وايفاي يا شارژ گوشي، به صورت خودکار فرآيند گرفتن بک‌آپ صورت بگيرد.


بدون شک تغييرات در بخش‌هاي مختلف رابط کاربري باعث شده تا ظاهر و عملکرد آن به اندرويد خام نزديک و نزديک‌تر شود که اين مورد يک نکته‌ي مثبت بزرگ به شمار مي‌رود. در گذشته شايد اين رابط کاربري براي بسياري ظاهر جذابي نداشت، اما اکنون شايد مي‌توان گفت ظاهر رابط کاربري، روان بودن و البته امکانات آن از ويژگي‌هاي مثبت گوشي اکسپريا ايکس زد به حساب مي‌آيند.


دوربين


دوربين اصلي گوشي اکسپريا ايکس زد داراي حسگري 23 مگاپيکسلي است که البته سنسوري جديد نبوده و همان حسگر مورد استفاده در اکسپريا زد 5 است. اين حسگر که با نام مدلIMX300 شناخته مي‌شود در اصل 24.8 مگاپيکسلي است که سوني آن را تنها در گوشي‌هاي خود بکار مي‌گيرد و در اختيار ديگر شرکت‌ها قرار نمي‌دهد. لنز اين دوربين F/2.0 و فاصله‌ي کانوني 24 ميلي‌متري دارد.


بسته به نسبت طول و عرض تصوير که در آن عکاسي مي‌کنيد مي‌توانيد از 22.8 يا 20.1 مگاپيکسل از سنسور استفاده کنيد و تمام 24.8 مگاپيکسل سنسور در اختيار شما نخواهد بود. تصاوير ثبت شده در نسبت 4 به 3 ابعاد 5?520 در 4?140 پيکسلي دارند که در واقع همان رزولوشن 23 مگاپيکسلي را در اختيار شما قرار خواهد داد که خود سوني اظهار کرده است. اگر در نسبت 16 به 9 عکس بگيريد، رزولوشن عکس ثبت شده، 5?984  در 3?366پيکسل يا به عبارتي 20.1 مگاپيکسل است. همانطور که مي‌بينيد طول تصوير 16 به 9 بيشتر از 4 به 3 است و برخلاف روش‌هاي معمول سوني عکس 16 به 9 را از داخل تصوير 4 به 3 برش نمي‌دهد و در واقع بخش بيشتري از سنسور 25 مگاپيکسلي را به صورت طولي استفاده مي‌کند.



Xperia XZ / اکسپريا ايکس زد



مانند گذشته اين سنسور لرزشگير اپتيکال نداشته و در عوض سوني از سيستم خاص خود براي گرفتن لرزش تصاوير استفاده مي‌کند که حالا بهبود يافته و لرزشگير 5 محوره نام گرفته است. البته اين لرزشگير تنها در برخي حالت‌هاي ثبت ويديو عمل کرده و محدود به فيلم‌برداري فول اچ‌دي است. اگر در ساير حالت‌هاي فيلمبرداري کنيد به لرزشگير سه محوره محدود مي‌شويد.


سوني از فوکوس هيبريدي پيشگويانه (Predictive Hybrid AF) و فوکوس تشخيص فاز در دوربين اکسپريا ايکس بهره برده است. اين نوع از فوکوس خودکار باعث مي‌شود تا حتي سوژه‌هاي متحرک نيز هميشه در فوکوس باشند و کاربر بتواند تصاوير واضحي را از سوژه‌‌هاي در حال حرکت بگيرد. اين قابليت ترکيبي از سخت افزار و نرم‌افزار است. در کنار اين ويژگي‌ها سوني از فوکوس ليزري نيز بهره برده است تا فوکوس روي سوژه‌هاي نزديک با سرعت بيشتري نيز انجام بگيرد.


اقدام جالب و موثري که سوني در دوربين اکسپريا ايکس انجام داده است، افزايش سرعت عکس‌برداري پشت سر هم است. سوني موفق شده است تا پردازش بعد از تصوير برداري را به پس‌زمينه منتقل کند و به اين ترتيب بعد از گرفتن هر عکس‌، سيستم منتظر پردازش تصوير نمي‌ماند و بلافاصله‌ آماده‌ي عکاسي بعدي است. همچنين دوربين نسل جديد گوشي‌هاي هوشمند سوني بدون درنگ از حالت آماده‌باش يا خاموش به حالت عکاسي منتقل مي‌شوند و حتي وقتي گوشي در حالت خواب (Sleep) است با فشار دادن و نگاه داشتن دکمه‌ي فيزيکي شاتر، بدون روشن شدن صفحه‌نمايش، عکس گرفته مي‌شود. به اين ترتيب هيچ‌ سوژه‌اي را از دست نخواهيد داد. البته مدت زمان ثبت عکس در اين حالت در حدود 2 تا 3 ثانيه است که کمي بيش ار حد مطلوب است.


Xperia XZ / اکسپريا ايکس زد


اما ويژگي‌ها به اينجا ختم نشده و سوني از سنسور RGBC-IR هم استفاده کرده است تا با تحليل رنگ زمينه تصاوير، بالانس رنگ سفيد را نيز به صورت خودکار انجام دهد تا رنگ‌هاي ثبت شده طبيعي‌تر و واقعي‌تر جلوه کنند.


کيفيت تصاوير ثبت شده


با اينکه سوني امسال نيز توجه بسياري روي دوربين خود داشته است، اما کيفيت تصاوير در برخي از شرايط مطلبو نيست و رقبايي مانند آيفون 7 و گلسي اس 7 سامسونگ عملکرد بهتري نشان مي‌دهند. البته سنسور 23 مگاپيکسلي اکسپريا ايکس زد جزئيات بسياري را در خود جا داده است اما با زوم کردن روي عکس متوجه خواهيد شد که نويز آن بيشتر از ميزان مطلوب بوده و شارپ کردن‌ها نيز اندکي مصنوعي جلوه مي‌کنند.


اگر به تصاوير در حالت عادي نگاه کنيد، رنج دايناميک مناسب، طبيعي‌ بودن رنگ‌ها و جزئيات مناسب برآورد مي‌شوند اما عالي نيستند. از طرفي دوربين اکسپريا ايکس زد، اکسپوژر را در پس‌زمينه به خوبي کنترل نمي‌کند و اگر منبع نور به هنگام عکاسي روبروي شما باشد در بخش‌هاي روشن تصوير جزئيات زيادي را از دست مي‌دهيد. در عکاسي در نور کم نيز مقدار ايزو بيش از حد زياد مي‌شود و شايد دليل اين موضوع نبود لرزش‌گير اپتيکال باشد. افزايش زياد از حد ايزو باعث مي‌شود تا تصاوير نويز شديدي داشته باشند.


از طرفي با توجه به استفاده از RGBC-IR در کنار فوکوس ليزري انتظار داشتيم رنگ‌ها طبيعي‌تر بوده و در محيط‌هاي کم نور فوکوس سريع‌تر انجام مي‌شود. البته کم شدن نور محيط به هيچ عنوان محيط با عملکرد مناسبي براي دوربين ايکس زد نيست. با کم شدن منابع نور جزئيات به شدت کم مي‌شوند و آنگونه که انتظار داشتيم نبودند. سرعت فوکوس نيز آنگونه که تصور مي‌کرديم نبود و سرعت زيادي نداشت. به طور کلي انتظار عملکرد بهتري در نور کم از ايکس زد داشتيم.



بازده و عملکرد


پرچمدار سوني مانند اکثر پرچمداران داراي پردازنده‌ي اسنپدراگون 820 است و البته اين پردازنده‌ را رم 3 گيگابايتي همراهي مي‌کند که با توجه به رم 4 يا 6 گيگابايتي ساير پرچمداران کم به نظر مي‌رسد. با اين حال تا به امروز هيچ دليل قانع کننده‌اي مبني بر تاثير رم روي عملکرد بهتر گوشي ارائه نشده است و نحوه‌ي استفاده از اين مقدار رم است که تعيين‌کننده‌ي تجربه‌ي کاربري است.


Xperia XZ / اکسپريا ايکس زد


در ادامه مي‌توانيد نتايج بنچمارک‌هاي اکسپريا ايکس زد را مشاهده کنيد:















































































































تلفن / تبلت

AnTutu 6


Linpack

Single /


Multi


Quadrant 2.13DMark 

IceStorm


Vellamo

Browser /


Metal



CF Bench


v1.3


BaseMark

OS II 


Xperia XZ124589

446.25


587.36


3569824569

4856


3256


645891852
Apple iPhone 7168242

 


  

 


 

 


Galaxy Note 7132586

426.63


608.36


3456923989

4823


2956


63989

1802


Xiaomi Mi 5122695

475.65


533.65


3789626859

4896


3485


65847

1899


OnePlus 3141895

421.36


542.32


3856227546

4986


3568


66587

1948


Xperia X72658

130.25


301.28


2865919858

3589


2235


46589

1214


LG G5128459

468.343


532.072


3701726152

4869


3465


65986

1895


HTC 10132456

401.25


635.36


3526424589

4568


3569


64589

1823


Huawei P995369

360.35


491.23


3158919026

5401


2956


48963

1901


Galaxy S7 edge127589

406.49


624.25


3485924046

4789


3058


65489

1798


 




همانطور که انتظار نيز داشتيم اکسپريا ايکس زد يک گوشي قدرتمند تمام عيار است و هيچ درخواست کاربر از سوي اين گوشي بدون پاسخ نمانده و به بهترين شکل ممکن پاسخ داده خواهد شد. اما نکته‌ي عجيب و جالب به هنگام کار با اپليکيشن دوربين به چشم مي‌خورد. بعد از تنها 15 دقيقه عکاسي با دوربين گوشي، اخطاري روي صفحه نمايش ظاهر شد که با توجه به داغ شدن گوشي، اپليکيشن دوربين به صورت خودکار بسته خواهد شد. اين پيام عجيب از يک طرف و از طرفي داغ شدن گوشي در عملکردي نه چندان سنگين مانند عکاسي در حالت اتوماتيک، علامت سوالي را در بخش عملکرد ايجاد مي‌کند که پاسخ آن نيز مبهم است. با اين حال از آنجايي که اسنپدراگون 820 پردازنده‌اي فوق‌العاده سريع و بهينه است احتمالا اين موضوع به دليل مشکلات نرم‌افزار بوجود مي‌آيد و شايد سوني در بروز رساني‌هاي آينده آن را رفع کند.



پيش نمايش بازي تريلر ابتد...
ما را در سایت پيش نمايش بازي تريلر ابتد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : bwolf144grz1a بازدید : 141 تاريخ : پنجشنبه 9 دی 1395 ساعت: 1:06